Vakantiehuis voor (Groot)Ouders en Kinderen

Vandaag kan je samen met je (klein)kind aan de slag, want papa, mama, opa of oma mogen erbij blijven. Het hoeft niet, maar het mag wel. Jullie gaan je eigen vakantiehuis samenstellen! En daar hoort natuurlijk een lekkere loungestoel bij. Je gaat het huis verven en aankleden met behang, gordijntjes, een vlaggetjeslijn, een vloer, misschien…

Boomhutten

We gaan een huisje decopatchen, deze wordt bovenop een dikke tak geplaatst, dit vormt de basis van je boomhut. Daarnaast ga je van alles knutselen om jouw boomhut aan te kleden. Denk aan laddertjes, beestjes, takken, hekjes etc. We werken o.a. met natuurlijke materialen, papier, verf en recyclematerialen.

Strand

Deze koeltas gaan we bedrukken, pimpen en versieren. Een coole sleutelhanger maakt hem helemaal af! Ook een waaier voor extra verkoeling op het strand mag niet ontbreken!

Tuindecoraties

De kinderen gaan allemaal leuke decoraties voor op het terras of de tuin maken. We gaan o.a. met vaasjes, potjes en gips werken, verven en decoreren en een windmolen in de vorm van een vogel maken.

Ibiza pot & Wegwijzer

De kinderen gaan een grote terracotta pot helemaal in ibizastijl opmaken. In de pot wordt vervolgens een wegwijzer geplaatst, geverfd en gedecoreerd. Schelpjes, lintjes, zand, verf, kraaltjes komen voorbij.

Mini-Atelier zee & strand

Ontdekken, Doen en Knutselen rondom het thema zee en strand. De kinderen gaan in ieder geval met een mooi schilderij naar huis! Het programma is voor kinderen van 2 – 5 jaar en onder begeleiding van een volwassene. Van 10.00 – 11.30 uur. Kosten €15,00. Dit is inclusief alle benodigde materialen, wat drinken, wat lekkers…