Naast de creatieve activiteiten is er in het Atelier ook een winkel. In de winkel vind je diverse ondersteunende producten voor zowel kinderen als volwassenen die je helpen om dichter bij jezelf te komen en te blijven.

In de winkel kun je terecht voor etherische oliën, sprays, edelstenen en remedies.

Etherische Oliën en Sprays

In het leven kunnen we soms wel een steuntje gebruiken. Etherische oliën en sprays zijn gemaakt om ons dat steuntje te geven. Stralende Ster heeft een ruim assortiment oliën en aurasprays voor kinderen, en volwassenen. Met specifiek de oliën en sprays uit de kinderlijn en de HSP lijn. (hoog sensitiviteit)

Aurasprays hebben een basis van bloesems, etherische olie en remedies met een positieve werking. De sprays zorgen voor ruimte in en om je heen, zodat je je energie kunt herstellen. Aurasprays werken op de aura van de persoon die ermee behandeld wordt. Door de spray kan er nieuwe genezende energie binnenkomen en vormt er zich een beschermende laag om het energieveld of de aura van die persoon.

In elke spray zijn etherische oliën verwerkt die de spray een uniek aroma geven en het helende effect van de auraspray verlengen. Je kunt de spray op personen gebruiken door deze rond de kruin en rondom de persoon te spuiten.

Aurasprays bevatten tevens een reinigende werking op energieën in de omgeving. Je kunt de sprays daarom prima gebruiken om woon-, slaap- of werkvertrekken te reinigen, te zuiveren en de energie van die ruimte in positieve zin te veranderen.

Edelstenen
Edelstenen hebben een positieve uitwerking op de mens. Ze worden al eeuwen lang in edelsteentherapieën toegepast. Elke edelsteen heeft een specifieke werking en kan je ondersteunen op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Een edelsteen kan goede ondersteuning bieden op één of meer van deze niveaus.

Stralende Ster helpt je graag bij het uitzoeken van een persoonlijke edelsteen.
We testen daarbij de energie van de steen met die van jou. We leggen je uit wat de werking van de gekozen edelsteen is en je krijgt advies over het dragen en verzorgen ervan.
De stenen zijn geschikt om als hanger aan een ketting of koordje te dragen, maar het is ook mogelijk om een steen in je broekzak te dragen of onder je kussen te leggen.

Stralende Ster geeft je graag advies welke spray, olie of steen voor jouw situatie het beste is.

Openingstijden

De winkel is woensdag van 9.00 – 12.00 uur of op Afspraak geopend.

Speciaal voor de feestdagen zijn er naast het assortiment in de winkel leuke pakketjes!

  • Creatieve DIY pakketjes
  • Sensopatisch spel pakketjes
  • Creatieve materialen voor thuis
  • Relax pakketjes

Vrijdag 25 november 19.00 -21.00 uur
Vrijdag 9 december 19.00 -21.00 uur