Naast de coaching is er in het Atelier ook een winkel. In de winkel vind je diverse ondersteunende producten voor zowel kinderen als volwassenen die je helpen om dichter bij jezelf te komen en te blijven.

In de winkel kun je terecht voor etherische oliën, sprays, edelstenen en remedies. Daarnaast zijn er diffusers, wierook, orakelkaarten en cadeau artikelen verkrijgbaar. Ik heb bewust gekozen voor een fysieke winkel omdat ik graag persoonlijk contact heb.

Ik deel regelmatig producten via Social Media.
Alle producten zijn op afspraak of tijdens de openingstijden af te halen.

Etherische Oliën en Sprays

In het leven kunnen we soms wel een steuntje gebruiken. Etherische oliën en sprays zijn gemaakt om ons dat steuntje te geven. Stralende Ster heeft een ruim assortiment oliën en aurasprays voor kinderen, en volwassenen. Met specifiek de oliën en sprays uit de kinderlijn en de HSP lijn. (hoog sensitiviteit)

Aurasprays hebben een basis van bloesems, etherische olie en remedies met een positieve werking. De sprays zorgen voor ruimte in en om je heen, zodat je je energie kunt herstellen. Aurasprays werken op de aura van de persoon die ermee behandeld wordt. Door de spray kan er nieuwe genezende energie binnenkomen en vormt er zich een beschermende laag om het energieveld of de aura van die persoon.

Aurasprays bevatten tevens een reinigende werking op energieën in de omgeving. Je kunt de sprays daarom prima gebruiken om woon-, slaap- of werkvertrekken te reinigen, te zuiveren en de energie van die ruimte in positieve zin te veranderen.

Ook is het mogelijk om een persoonlijk afgestemde olie of spray te laten maken.

Edelstenen
Edelstenen hebben een positieve uitwerking op de mens. Ze worden al eeuwen lang in edelsteentherapieën toegepast. Elke edelsteen heeft een specifieke werking en kan je ondersteunen op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Een edelsteen kan goede ondersteuning bieden op één of meer van deze niveaus.

Stralende Ster helpt je graag bij het uitzoeken van een persoonlijke edelsteen.
We testen daarbij de energie van de steen met die van jou. We leggen je uit wat de werking van de gekozen edelsteen is en je krijgt advies over het dragen en verzorgen ervan.
De stenen zijn geschikt om als hanger aan een ketting of koordje te dragen, maar het is ook mogelijk om een steen in je broekzak te dragen of onder je kussen te leggen.
Ook zijn er mooie armbanden verkrijgbaar.

Stralende Ster geeft je graag advies welke spray, olie of steen voor jouw situatie het beste is.

Achter de schermen al een lange tijd een mooie samenwerking en nu gaat het ook echt gebeuren! Heel blij en dankbaar met het onderstaande bericht wat door De Betere Hand naar buiten is gebracht;

“Na een periode van ruim 26 jaar volgt in de activiteiten van Nieuwetijdswinkel De Betere Hand een stap in afbouw. De winkel zal in zijn huidige hoedanigheid 1.juni a.s. voor het laatst open zijn. Veel van de artikelen in het assortiment zijn vanaf woensdag 19 juni verkrijgbaar bij Anita Wiersma. Ook is het bij haar mogelijk edelstenen en remedies therapeutisch te laten testen. Wij hebben het volste vertrouwen in Anita en in voortzetting van haar activiteiten”. 

LET OP: VRIJDAGAVOND 14 Juni Gesloten

Met ingang vanaf woensdag 19 juni gelden de volgende openingstijden;

  • Woensdag ochtend 9.00 – 12.00 uur
  • Vrijdag middag 13.30 – 16.30 uur
  • Elke Eerste Vrijdagavond van de maand 19.00 – 21.00 uur;
  • vrijdagavond 5 juli, 2 augustus, 6 september, 4 oktober, 1 november en 6 december

Nei sessies, coaching en workshops zijn altijd op afspraak.