Over mij

Ik ben Anita Wiersma, getrouwd met Ronald en trotse mama van onze vier kinderen Selina, Melissa, Leon & Dyon. We wonen op een boerderij in Rutten in de Noordoostpolder.

Van jongs af aan hield ik al van tekenen en creatief bezig zijn. Ook merkte ik dat creatieve activiteiten helpen om prikkels te verwerken, het helpt om uit je hoofd te komen. Iets wat naar mijn mening hard nodig is in onze huidige maatschappij.

Door mijn eigen hoog gevoeligheid en ervaringen binnen ons gezin ben ik al heel wat jaren geleden in aanraking gekomen met etherische oliën en edelstenen. Ik heb mijzelf hier door jaren heen (en nog) steeds verder in verdiept en ook diverse scholing rondom aromatherapie, edelstenen, hoog gevoeligheid, coaching en mindfulness gevolgd. Ik heb zelf mogen ervaren hoe het kinderen kan helpen om weer beter in hun vel te laten zitten.

Hier wil ik graag meer kinderen en volwassenen mee helpen. Ik besloot om mijn passie en hart te volgen. Ik ben gestart met Stralende Ster. Eerst alleen een creatief Atelier met creatieve activiteiten, maar algauw kwam daar uitbreiding in de vorm van coaching en de winkel erbij.

Na het afronden van de opleidingen Holistisch Kindertherapeut met HSP specialisatie en NEI, geef ik ook ondersteuning en NEI sessies om kinderen en volwassenen weer lekker in hun vel te laten zitten. Dit is in de vorm van individuele begeleiding en workshops voor zowel kinderen als volwassenen.

Leuke weetjes over mij; Ik ben dol op onze kat Simba en heb graag groen en planten om mij heen. Daarnaast mag ik graag dansen en ga ik al jaren naar de yoga. Tot slot hou ik van gezelligheid, de zomer en ben ik gek op lichtjes.

Anderen vinden mij Creatief, Enthousiast, Empathisch, Zorgzaam, Rustig, Eerlijk, Sociaal, Integer, Positief en lekker Nuchter.

Ik heb ontzettend veel zin om jullie te laten kennismaken met Stralende Ster! Want het is toch supermooi om kinderen en volwassenen te helpen om weer dichter bij zichzelf te komen zodat ze (weer) mogen stralen op hun eigen manier!

Warme groet,