Over mij

Ik ben Anita Wiersma, getrouwd met Ronald en trotse mama van onze vier kinderen Selina, Melissa, Leon & Dyon. We wonen op een boerderij in Rutten in de Noordoostpolder.

Van jongs af aan hield ik al van tekenen en creatief bezig zijn. Dit deed en doe ik dus ook vaak met onze kinderen. Ik merk dat ik daar veel plezier uit haal. Ook merkte ik dat creatieve activiteiten helpen om prikkels te verwerken, het helpt om uit je hoofd te komen.

Vooral onze twee zoontjes zijn echte “buiten” kinderen. Het is een hele mooie manier om een teveel aan prikkels af te voeren. Het buiten spelen werkt aardend en is voor gevoelige kinderen een manier om rust te vinden en even helemaal niets te moeten.

Door mijn eigen hoog gevoeligheid en ervaringen met onze kinderen ben ik ook in aanraking gekomen met etherische oliën en edelstenen. Ik heb mijzelf hier de afgelopen jaren steeds verder in verdiept en ook diverse scholing rondom edelstenen, sprays, hoog gevoeligheid en ontspanning en mindfulness gevolgd. Ik heb zelf mogen ervaren hoe het kinderen kan helpen om weer beter in hun vel te laten zitten.  Heel veel dingen zijn voor mij en mijn gezin heel normaal en hoort nu bij mijn dagelijkse leven.

Hier wil ik graag meer kinderen mee helpen. Hoe kan ik voorkomen dat mijn kind zo overprikkeld raakt? Hoe ga ik daar als ouder het beste mee om? Hoe kan ik kinderen tools meegeven om lekker in hun vel te zitten? Ik besloot om mijn passie en hart te volgen. Mijn idee werd steeds concreter en uiteindelijk werkelijkheid. Ik ben gestart met Stralende Ster Kinderatelier.

Als aanvulling op de creatieve activiteiten geef ik daarom ook ondersteuning om kinderen weer lekker in hun vel te laten zitten.

Ik haal mijn inspiratie overal om mij heen vandaan. Ik ben dol op onze katten en heb graag groen en planten om mij heen. Daarnaast mag ik graag dansen en ga ik al jaren naar de yoga. Tot slot hou ik van gezelligheid, de zomer en ben ik gek op lichtjes.

Anderen vinden mij Creatief, Enthousiast, Empathisch, Zorgzaam, Rustig, Eerlijk, Sociaal, Positief en lekker Nuchter.

Ik heb ontzettend veel zin om jullie te laten kennismaken met Stralende Ster! Want het is toch supermooi om kinderen te helpen en samen met de kinderen ideeën te bedenken, te ontdekken en te creëren, zodat ieder kind (weer) straalt op zijn eigen manier!

Creatieve groet en veel liefs!