Wil je ondersteuning voor jezelf of voor je kind? Dan kan je bij mij terecht voor;

 • Een Individuele Sessie/Consult 
 • In de Winkel met Etherische Oliën, Remedies en Edelstenen
 • Een Thema Workshop 

In deze tijd wordt er veel van kinderen en volwassenen gevraagd. Er zijn veel prikkels en er moeten veel ballen hoog worden gehouden.

Daarom vind ik het een waardevolle aanvulling om kinderen en volwassenen op een laagdrempelige en nuchtere manier verder te helpen in hun persoonlijke proces zodat ze weer in balans komen en op een ontspannen manier, vol zelfvertrouwen in het leven kunnen staan.

Na het afronden van de opleidingen Holistisch Kindertherapeut met HSP specialisatie en NEI begeleid ik volwassenen en kinderen en werk ik op holistische wijze. Ik kijk hierbij naar het totale plaatje. Dit wil zeggen dat je niet alleen naar het fysieke stukje kijkt maar ook naar het mentale, emotionele en energetische stuk.

Energetische sessie

Naast de huidige consulten geef ik ook 1:1 sessies. De methode die ik gebruik zijn NEI therapie en holistische methodieken.

Wat is NEI dan precies?

NEI staat voor Neuro Emotionele Integratie. Het is een methode waarmee energetisch contact wordt gemaakt met het onderbewustzijn.

In je leven maak je een hoop mee, zowel positief als negatief. Wanneer je een emotie voelt bij een bepaalde gebeurtenis maar deze niet goed hebt kunnen verwerken zet deze zich vast in jouw onderbewustzijn, namelijk in het celgeheugen van je organen.

Veel van wat je hebt meegemaakt ben je vergeten of heb je verdrongen. Deze gebeurtenissen of emoties zijn echter wel opgeslagen in ons onderbewustzijn als onverwerkte emoties. Je draagt heel veel emoties met je mee en hier hoef je helemaal geen last van te hebben totdat je iets in je huidige leven meemaakt wat een oude emotie of pijn aanraakt. Je voelt dan niet alleen de emotie van nu maar krijgt ook nog eens te maken met de oude emoties.

Op deze manier ontstaat er een disbalans en kan voor minder goed functioneren leiden, waaruit fysieke en emotionele klachten kunnen ontstaan.

Door het opsporen van de oorzaak van deze klachten en het loslaten en verwerken van de blokkades kan de balans weer hersteld worden en rust in het systeem worden aangebracht.

Dit opsporen wordt gedaan met de biotensor. Dit energetisch meetinstrument helpt je om voor jou zichtbaar te maken wat jou onderbewustzijn jou wil vertellen. Want wist je dat je onderbewustzijn voor 95% je gedrag en je emoties bepaalt. Hij helpt dus om onder woorden te brengen wat jij al langere tijd voelt.

De biotensor kan de verstoring in je energieveld opsporen. Het geeft de stressreactie van je lichaam weer, waardoor jij kunt achterhalen of hetgeen jij jezelf vertelt ook strookt met hoe jij je werkelijk voelt.

Want heel vaak kunnen we zelf niet bij onze echte gevoelens komen waardoor we in bepaalde emoties of gedragspatronen blijven rondcirkelen en onszelf onbewust saboteren om verder te komen in ons proces.

Met Nei-therapie haal je de emotionele lading van klachten weg, waardoor ze verminderen of zelfs verdwijnen.

Kids

Ook voor kinderen is NEI heel geschikt.

Heeft jouw kind last van klachten of heb je geen idee waar het vandaan komt? Slaapt je kind slecht? Is hij/zij onrustig of heeft hij/zij andere klachten waar je geen raad mee weet? Of is je kind nog te klein om duidelijk te verwoorden wat er aan de hand is?

Laten we samen kijken waar het vandaan komt. Met een NEI sessie gaan we de diepte in en kijken we wanneer er voor jouw kind een blokkade is ontstaan. Wat zit er achter de klacht? We gaan deze emotie loskoppelen zodat je kind weer lekker in zijn/haar vel komt te zitten.

Wil jij ook:

 • Weer meer balans en rust in je leven ervaren?
 • Nu echt doen wat jij eigenlijk wilt?
 • Meer energie?
 • Je fit en energiek voelen?
 • Patronen doorbreken?
 • Niet steeds in hetzelfde cirkeltje blijven hangen?
 • Je hebt al van alles geprobeerd, maar het lukt je op de een of andere manier maar niet om bepaalde patronen te doorbreken?

Wil je nu echt verandering? En met jezelf aan de slag? Zodat je kan groeien en weer lekker in je vel komt te zitten.

Ja ik wil graag een afspraak

Veel gestelde vragen

Hoe werkt het testen in de winkel?

Mocht je dit willen is er ook de mogelijkheid om te testen. Met de biotensor kijk ik dan welke edelsteen, remedie of olie bij je past.

Wil je echt de diepte ingaan? Met een uitgebreide sessie, maak dan een afspraak voor een energetisch consult.

Wat kost een Energetische sessie?

 • Losse Sessie €85,00
 • Traject van 3 sessies €235,00

Hoe lang duurt een sessie?

 • Een sessie duurt 60 – 90 minuten

Waar worden de sessies gegeven?

 • De sessies worden gegeven in mijn Atelier, gevestigd op Hopweg 57, in Rutten

Moet mijn kind bij de sessie aanwezig zijn? 

 • Omdat ik met energie werk hoeft het kind niet perse bij de sessie aanwezig te zijn. Ik werk dan aan de hand van een foto van het kind. Je kan hier bijvoorbeeld voor kiezen als het kind nog te jong is.

Kan de sessie ook op afstand? 

Ja dat kan zeker. Het resultaat is hetzelfde. Uit ervaring blijkt dat het fijn is dat je de  allereerste keer live aanwezig bent.