When
Start: 14-02-2023 19:00
End: 28-02-2023 21:30
Deze maand is het Valentijn!
De dag waarop de liefde wordt gevierd. Maar niet alleen voor je partner, je gezin, je huisdier en alle andere mensen om je heen.
Ook de liefde voor jezelf!
We denken al gauw aan de buitenwereld. Terwijl bij de liefde voor jezelf je wordt gevraagd om naar binnen te keren. Het vraagt je om oordelen en overtuigingen los te laten
en jezelf te laten zien zoals je echt bent. Een thema wat veel voorkomt in het Atelier, daarom is deze workshop voor die mensen die hier graag mee aan de slag willen.

Want veel mensen vinden dit moeilijk, Vooral voor hoog gevoelige personen. Ze vinden het egoïstisch als ze voor zichzelf kiezen. Gebrek aan eigenliefde en jezelf wegcijferen kan jezelf weghouden bij de dingen die je eigenlijk heel leuk vindt om te doen.

Tijdens deze workshop kijken we waar je in je proces staat en hoe je liefdevoller en minder streng voor jezelf kan zijn, zodat de energie weer kan stromen en je vanuit je eigen “hart” weer kan verbinden met de wereld om je heen en betere keuzes kan gaan maken die echt bij jou passen.
Gun jij jezelf ook een liefdevol momentje voor jezelf?
Wanneer: Op een Ochtend of avond in overleg in de maand februari
Hoe laat: We starten om 09.30 – 12.00 of 19.00 – 21.30 uur en werken in een heel klein groepje van Max 3 personen.
Kosten:  €35,00 dit is inclusief alle materialen, koffie/thee en wat lekkers.
Voel je dit is iets voor mij en wil je er graag bij zijn of meer informatie? Stuur me dan een berichtje.
Ps: Lukt deze maand niet, maar wil je wel graag deze workshop volgen? Of zou je graag met een ander thema aan de slag willen. Laat het mij dan ook zeker even weten dan kijk ik naar de mogelijkheden.