When
27-01-2023 19:0021:30
Wil jij graag weten welke koers je mag gaan varen en wat je echt graag wilt? Waar mag jij je op gaan focussen?
Of weet je het stiekem wel, maar komt het er op een of andere manier niet van? Doordat je je laat opslokken door de alledaagse dingen die allemaal moeten gebeuren.
Misschien heb je gereflecteerd en besloten dat je dit jaar bepaalde dingen anders wilt of dat er een verschuiving in je prioriteiten lijstje mag plaatsvinden.
Weet je het ongeveer wel, maar komt er elk jaar niet zoveel van je plannen terecht? Een mooie manier om de focus wel te houden is het maken van een visionboard.
Ik werk zelf al jaren met orakelkaarten en maak dan ook elk jaar een jaarlegging. Niet om de toekomst mee te voorspellen maar wel om te kijken welke thema’s aan bod komen. Waar mag ik me op gaan focussen en waarin mag ik mezelf verder gaan ontwikkelen.
Vind je dit ook interessant?
Op vrijdagavond 27 januari gaan we een vision board maken. Hiermee maak je je dromen en (onbewuste) verlangens zichtbaar.
Je gaat teksten en afbeeldingen verzamelen op een groot wit papier. Dit gaat je gedurende het jaar helpen focussen waar je hart echt blij van wordt.
In deze workshop trek je ook een orakelkaart en ontvang je een persoonlijk afgestemde steen die jou in je proces ondersteunt.
We starten om 19.00 uur en werken in een heel klein groepje van Max 5 personen.
Kosten €35,00.
Voel je dit is iets voor mij en wil je er graag bij zijn of meer informatie? Stuur me dan een berichtje.