Als aanvulling op de creatieve activiteiten geef ik ook ondersteuning om kinderen weer lekker in hun vel te laten zitten. Dit kan in kleine groepjes of individueel.

In een tijd waar veel van kinderen wordt gevraagd, er veel prikkels zijn en veel dingen moeten vind ik het een waardevolle aanvulling om kinderen tools en tips mee te geven om meer op een ontspannen manier en vol zelfvertrouwen in het leven te kunnen staan, zodat ze (weer) gaan STRALEN! 

Er wordt o.a. gewerkt met de Relax Kids Methode van Marneta Viegas. Deze methode om kinderen te helpen focussen en leren ontspannen wordt inmiddels wereldwijd gebruikt. Ter ondersteuning maak ik ook gebruik van etherische oliën en edelstenen.

Zoals je bij mijn visie hebt kunnen lezen ben ik door mijn eigen hoog gevoeligheid en ervaringen met onze kinderen in aanraking gekomen met etherische oliën en edelstenen. Door mijzelf hier de laatste jaren steeds verder in te verdiepen en ook diverse scholing rondom ontspanning & mindfulness, etherische oliën, edelstenen, hoog gevoeligheid te hebben gevolgd heb ik mogen ervaren hoe het mijzelf en mijn kinderen heeft geholpen om weer beter in hun vel te laten zitten en te blijven.

Stralend jezelf is bedoeld om spelenderwijs in balans te komen. Op een laagdrempelige manier maak ik o.a. gebruik van de Relax Kids methode, die bestaat uit beweging, spel, stretch oefeningen, onderlinge kindermassage, ademhalingsoefeningen, positieve zinnen  en een Relax verhaaltje. Ter ondersteuning maak ik gebruik van etherische oliën en edelstenen. Daarnaast gaan we ook creatief aan de slag. Dus iedere les ziet er weer anders uit. Vaak staat er een bepaald thema of boek centraal.

Het helpt kinderen:

  • Ontspannen
  • Om leren gaan met stress
  • Grenzen leren kennen en aan te geven
  • Beter kunnen focussen en concentreren
  • Fantasie en creativiteit ontwikkelen
  • Beter te slapen
  • Prikkels te verwerken

Wil je ook dat je kind beter in zijn vel zit, meer zelfvertrouwen krijgt of minder last van prikkels?

De workshops zijn leuk voor alle kinderen en heeft een positief effect op kinderen met o.a. (hoog)gevoeligheid, concentratieproblemen, piekeren, boosheid, een laag zelfbeeld, (faal) angst en slaapproblemen.

Op een speelse manier krijgen kinderen vaardigheden aangeleerd waar ze de rest van hun leven profijt van hebben. Tijdens de workshop kan je kind ontladen, het hoofd leegmaken en spelenderwijs weer in balans komen.

Doordat de workshops in kleine groepjes worden gegeven, is er voldoende aandacht voor elk kind.

Individuele sessie

Ook is het mogelijk om individuele begeleiding te krijgen.

Neem gerust contact met mij op.

Persoonlijke spray of olie

In het Atelier zijn er diverse sprays, edelstenen en olie te koop die je ter ondersteuning kan gebruiken. Ook is het mogelijk om een persoonlijk afgestemde olie of spray te laten maken.

Stralend Jezelf

De workshop sluit aan op de belevingswereld van het kind.

Er staat een bepaald thema centraal, de creatieve activiteit wordt spelenderwijs gecombineerd met oefeningen, tips, spel, ontspanning etc.

Kijk in de agenda voor alle data en prijzen. 

Heb je vragen of wil je meer informatie? Past de aangeboden data niet, maar heb je wel interesse om deel te nemen? Neem gerust contact met mij op, dan kijk ik naar de mogelijkheden.

Bekijk de agenda