Als aanvulling op de creatieve activiteiten geef ik ook ondersteuning om kinderen en volwassenen weer lekker in hun vel te laten zitten.

In een tijd waar veel van kinderen en volwassenen wordt gevraagd, er veel prikkels zijn en veel dingen moeten vind ik het een waardevolle aanvulling om kinderen en volwassenen tools en tips mee te geven om meer op een ontspannen manier en vol zelfvertrouwen in het leven te kunnen staan, zodat ze (weer) gaan STRALEN! 

Zoals je bij mijn visie hebt kunnen lezen ben ik door mijn eigen hoog gevoeligheid en ervaringen met onze kinderen in aanraking gekomen met etherische oliën en edelstenen. Door mijzelf hier de laatste jaren steeds verder in te verdiepen en ook diverse scholing rondom ontspanning & mindfulness, etherische oliën, edelstenen, hoog gevoeligheid te hebben gevolgd heb ik mogen ervaren hoe het mijzelf en mijn kinderen heeft geholpen om weer beter in hun vel te laten zitten en te blijven.

Op een laagdrempelige manier maak ik voor kinderen o.a. gebruik van de Relax Kids methode, die bestaat uit beweging, spel, stretch oefeningen, onderlinge kindermassage, ademhalingsoefeningen, affirmaties en visualisaties.

Op dit moment ben ik bezig met de opleiding Holistisch Kindertherapeut met HSP specialisatie. Ik werk op op holistische wijze en kijk hierbij naar het totale plaatje. Dit wil zeggen dat je niet alleen naar het fysieke stukje kijkt maar ook naar het mentale, emotionele en energetische stuk.

Je krijgt tools en handvaten aangereikt die je weer verder helpen om dichter bij jezelf te komen en te blijven.

Ook geef ik workshops in kleine groepjes voor zowel volwassenen en kinderen. Er staat een bepaald thema centraal, de creatieve activiteit wordt gecombineerd met oefeningen, tips, spel, ontspanning etc.

Kinderen krijgen tijdens deze thema workshops op een speelse manier vaardigheden aangeleerd waar ze de rest van hun leven profijt van hebben. Tijdens de workshop kan je kind ontladen, het hoofd leegmaken en spelenderwijs weer in balans komen.

Doordat de workshops in kleine groepjes worden gegeven, is er voldoende aandacht voor elk kind.

Individuele sessie

Ook is het mogelijk om individuele begeleiding te krijgen.
Neem gerust contact met mij op.

Persoonlijke spray of olie

In het Atelier zijn er diverse etherische oliën/sprays, remedies en edelstenen te koop die je ter ondersteuning kan gebruiken. Ook is het mogelijk om een persoonlijk afgestemde olie of spray te laten maken.

Volwassenen

Er staat een bepaald thema centraal, we gaan intuïtief en creatief aan de slag. We werken daarnaast ook met edelstenen en kaarten.

 

Kijk in de agenda voor alle data en prijzen. 

Heb je vragen of wil je meer informatie? Past de aangeboden data niet, maar heb je wel interesse om deel te nemen? Neem gerust contact met mij op, dan kijk ik naar de mogelijkheden.

Bekijk de agenda