Het Kinderatelier

In het kinderatelier mag ieder kind zichzelf zijn. In een huiselijke rustige omgeving gaan we met diverse materialen creatief aan de slag. Vaak staat een bepaald thema centraal.

Kinderen ontdekken en leren in hun eigen tempo. Ze gaan zelf aan de slag en ze worden niet getest of vergeleken, er is geen prestatiedruk. Ze mogen er plezier in hebben en genieten van hun eigen proces. Ze mogen hun eigen dromen en ideeën volgen en uiten hoe ze zich voelen. Dit wordt allemaal gekoppeld aan creativiteit.

Voor wie?

Het kinderatelier is er voor de kinderen van de basisschoolleeftijd van 5 t/m 12 jaar. Ouders zijn niet tijdens het kinderatelier aanwezig.

Wanneer? 

  • Elke maand, zie Agenda voor de data. In de schoolvakanties is er geen kinderatelier op woensdag.
  • Steeds een andere creatieve activiteit. We werken vaak aan de hand van een bepaald thema en gaan met verschillende materialen aan de slag.
  • Het kinderatelier duurt 1,5 uur

Kosten? 

€12,50 per kinderatelier.
Ook is het een mogelijkheid om een Strippenkaart van 5 strippen aan te schaffen.

De strippenkaart is;

  • kan ALLEEN voor het maandelijkse Kinderatelier worden gebruikt
  • Tijdens de eerste les wordt de strippenkaart overhandigd. De strippenkaart is niet persoonsgebonden en mag door meerdere personen worden gebruikt. Bijvoorbeeld door broertjes en/of zusjes, vriendjes en vriendinnetjes.
  • Een strippenkaart kost €50,00.

In verband met het beperkt aantal beschikbare plekken dient dit wel vooraf te worden gemeld. Ook wanneer je kind met een extra persoon komt die nog niet staat ingeschreven, dan dient deze persoon voor aanvang van de activiteit middels het inschrijfformulier in te worden ingeschreven.

Vakanties en feestdagen

In de schoolvakanties of op feestdagen is er geen kinderatelier.

Aanmelden

Kijk in de agenda voor welke data en activiteit je je kind wil aanmelden. Via het aanmeldformulier kun je je kind aanmelden.

Je ontvangt binnen twee werkdagen een schriftelijke bevestiging. Ouders die in bezit zijn van een strippenkaart ontvangen ook een berichtje via whatsapp. Wil je ook graag een vrijblijvend appje ontvangen? Laat het mij gerust weten.

Heeft je kind nog niet eerder meegedaan bij het kinderatelier dan ontvang je eenmalig het inschrijfformulier. Je ontvangt per mail een schriftelijke bevestiging met verdere informatie.

Wil je op de hoogte blijven van alle activiteiten? Volg het Kinderatelier dan op Facebook of Instagram of meld je via het contactformulier aan voor de maandelijkse nieuwsbrief.

Bekijk de agenda