Het Kinderatelier

In het kinderatelier mag ieder kind zichzelf zijn. In een huiselijke rustige omgeving gaan we met diverse materialen aan de slag. Ook staat een bepaald thema centraal. Kinderen ontdekken en leren in hun eigen tempo. Ze gaan zelf aan de slag en ze worden niet getest of vergeleken, er is geen prestatiedruk. Ze mogen er plezier in hebben en genieten van hun eigen proces. Ze mogen hun eigen dromen en ideeën volgen en uiten hoe ze zich voelen. Dit wordt allemaal gekoppeld aan creativiteit.

Voor wie?

Het kinderatelier is er voor de kinderen van de basisschoolleeftijd van 4 t/m 12 jaar. Ouders zijn niet tijdens het kinderatelier aanwezig.

Wanneer? 

  • Elke 1e woensdagmiddag van de maand
  • Elke donderdag is er een andere creatieve activiteit. We werken aan de hand van een bepaald thema en gaan met verschillende materialen aan de slag.
  • Het kinderatelier duurt 1,5 uur.
  • Naast het kinderatelier op de woensdag en donderdag worden er ook losse creatieve workshops aangeboden.
  • Kijk voor de activiteiten in de agenda.

Kosten? 

Wil je eenmalig een keer meedoen? €10,50
Strippenkaart 5 strippen €50,00
Strippenkaart 10 strippen €90,00
Wil je een aaneengesloten blok van 10 lessen op de donderdagmiddag? €85,00

De strippenkaart is onbeperkt geldig en kan zowel voor de woensdag als donderdag worden gebruikt. Tijdens de eerste les wordt de strippenkaart overhandigd. De strippenkaart is niet persoonsgebonden en mag door meerdere personen worden gebruikt. Bijvoorbeeld door broertjes en/of zusjes, vriendjes en vriendinnetjes.

In verband met het beperkt aantal beschikbare plekken dient dit wel vooraf te worden gemeld. Ook wanneer je kind met een extra persoon komt die nog niet staat ingeschreven, dan dient deze persoon voor aanvang van de activiteit te worden ingeschreven.

Wil je eenmalig een keer meedoen? Bel of mail even of er een plekje is.

Vakanties en feestdagen

In de schoolvakanties of op feestdagen is er geen kinderatelier.

Aanmelden

Kijk in de agenda voor welke data en activiteit je je kind wil aanmelden. Heeft je kind nog niet eerder meegedaan bij het kinderatelier dan dien je je kind eerst in te schrijven. Je ontvangt daarna per mail een schriftelijke bevestiging met verdere informatie.

Ook is het mogelijk om van tevoren het atelier te bezichtigen. Bel of mail mij en ik laat je graag het atelier zien! Wil je op de hoogte blijven van alle activiteiten? Volg het Kinderatelier dan op Social Media of meld je via het contactformulier aan voor de nieuwsbrief.

Bekijk de agenda