Het Kinderatelier

In het kinderatelier mag ieder kind zichzelf zijn. In een huiselijke omgeving gaan we met diverse materialen aan de slag. Ook staat een bepaald thema centraal. Kinderen ontdekken en leren in hun eigen tempo. Ze gaan zelf aan de slag en ze worden niet getest of vergeleken, er is geen prestatiedruk. Ze mogen er plezier in hebben en genieten van hun eigen proces. Ze mogen hun eigen dromen en ideeën volgen en uiten hoe ze zich voelen. Dit wordt allemaal gekoppeld aan creativiteit.

Voor wie?

Het kinderatelier is er voor de kinderen van de basisschoolleeftijd van 4 t/m 12 jaar.

Wanneer? 

Elke donderdag 1,5 uur. Zie het rooster in de Agenda

Kosten? 

€9,50 voor 1 week
€68,00 voor 8 weken

NIEUW –> €45,00 strippenkaart met 5 strippen. De strippenkaart is onbeperkt geldig. Tijdens de eerste les wordt de strippenkaart overhandigd. De strippenkaart is niet persoonsgebonden en mag door meerdere personen worden gebruikt. Bijvoorbeeld door broertjes en/of zusjes, vriendjes en vriendinnetjes.

In verband met het beperkt aantal beschikbare plekken dient dit wel vooraf te worden gemeld. Ook wanneer je kind met een extra persoon komt die nog niet staat ingeschreven, dan dient deze persoon voor aanvang van de activiteit te worden ingeschreven.

Wil je eenmalig een keer meedoen? Bel of mail even of er een plekje is.

Vakanties en feestdagen

In de schoolvakanties of op feestdagen is er geen kinderatelier.

Inschrijven

Kijk in de agenda voor welke data je je kind wil inschrijven. Je wordt ingeschreven op basis van aanmelding. Mocht het kinderatelier vol zitten dan kom je op een wachtlijst. Als je je kind middels het inschrijfformulier hebt ingeschreven krijg je per mail een schriftelijke bevestiging.

Wil je van tevoren graag een keer het atelier zien? Bel of mail mij even ik laat je graag het atelier zien!

Bekijk de agenda