When
16-07-2021 09:3012:00

Alice tuimelde een konijnenhol in en kwam toen in een wonderlijke wereld terecht waar alles anders was. Ze kwam een konijn tegen dat geen tijd had, een pratende kat, een boze hartenkoningin en ging op thee visite bij de gekke hoedenmaker. Toen ze de kat tegen kwam vroeg ze welke kant ze op moest. “Dat kan me niet zoveel schelen zei Alice”. Oh dan maakt het ook niet uit welke kant je op gaat. “Als ik maar ergens kom” zei Alice. Dat gaat dan wel lukken zei de kat, als je maar lang genoeg doorloopt.

Vandaag weten wij wel welke kant we op gaan. Je gaat je eigen wegwijzer timmeren. Vervolgens ga je deze schilderen en decoreren met diverse materialen.

Ook gaan we een Mixed Media schilderij in Alice in Wonderland stijl maken. Je gaat verschillende materialen met elkaar combineren, o.a. papier, karton, stof, decoraties etc. deze bewerk je met verf en je maakt een supertof schilderij! Het is een leuke creatieve vorm waarin verschillende technieken elkaar ontmoeten. Het is letterlijk een mix van allerlei materialen en media en een ideale manier om je creativiteit de vrije loop te laten.